7 aastat valge köögiga

Kui me 2015. aastal kapitaalremondi lõpetasime, siis vangutas nii mõnigi pead, et oota, küll näed, mis su valgest köögist saab!

Valge köök 7 aastat hiljem

Just praegu lõppes väike lae- ja seinavärskendus ja ausalt öeldes poleks sedagi tarvis olnud, sest kui proua poleks üleliia entukalt ja oma võimeid ülehinnates kokanud, poleks ka lagi tahmanud. Do it yourself gone wrong, mis seal’s ikka:)

Köögimööbel on ajahambale küll muutumatuna vastu pidanud, ahi, pliit, nõudepesumasin ja kuumaõhufritüür töötavad nagu miskad:) Muidugi, tagantjäreletarkusena: kui ei taha kogu aeg ahju puhastada, osta peenem ja pürolüüsiga ahi, aga noh, kui sul on olemas täiesti töötav ahi, oleks ikka tobe küll see oma laiskuse pärast minema visata. Ja ahi peab olema mõistlikul kõrgusel, et ei peaks küürutama, tagumik uppis!

Lahtised köögiriiulid

Lahtised riiulid köögis on endiselt häda ja viletsus. Ilma selle Enzupini puhastusvahendita oleksin vist koos oma kahe sekundi jooksul läbipaistmatuks muutunud veiniklaasidega aknast välja hüpanud. Ma ütlen, köök, kus kokatakse ja lahtised nõuderiiulid kokku ei käi, kui sa just ülepäeva kõike pesta ei taha.

Ikeast ostetud tööpind

Ikeast ostetud lisatööpinda on ajahammas veidike naksanud ja mõned jäljed ütlevad, et siin elatakse. Ilmselt tasuks lihvida ja üle õlitada ja oleks nagu uus.

Köögimasinate nurk

Köögimasinate nurga planeerisin juba kööki kavandades ja hoolitsesin selle eest, et seal oleks ka piisavalt pistikuid. Nii ei pea näiteks köögikombaini kogu aeg kappidest välja koukima ja siis tükkidest kokku panema, vaid saab kasutada kohe, kui tarvis,

Üks mu eriti suur lemmik on muidugi meie imearmas kollane köögivaip, mille ma Lindora laadalt ostsin!

Ahjaa, selline lugu juhtus küll, et me vahetasime köögid spoonitud liistud puitliistude vastu – selgus, et spoon on sisuliselt mingi paber, mis alustas aja jooksul rõõmsalt ripendamist. Suht halb üllatus:)

Küsite, mis on saanud Ikeast ostetud valgest keraamilisest kraanikausist? Püsib jätkuvalt kenasti valge, nagu oleks ostetud eile, tänu sellele imesvammile.

Vot sellised lood siis. Endiselt võin kahe käega alla kirjutada kõigile köögi kujundamise ja sisustamise nõuannetele, mida olen jaganud siin ja siin ja siin ka:)

Meie köögi sünnilugu saab aga lugeda siit ja siit ka:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s