Dream Kitchen, vol2 /Unelmate köök, vol.2

Mõtlesin, et paslik oleks teha veel üks köögipostitus: nüüd, kui köögis on kõik paigas täpselt nii nagu ma unistasin. Möödunud on üle aasta sellest ajast, kui remondiga alustasime. Aga head asjad võtavadki aega, eks:)

kook9
Köögivaade

Kuna üks sõber kurtis, et ei näe mu köögist ühtegi üldvaadet, siis palun:) Meie piklik ja kitsas köök on tinglikult jaotatud kaheks: kokkamise osa, kus ühel pool on pliit, teisel köögisaar-tööpind ning paremal pool nishi paigutatud nö masinate nurk. Ülakorrusel masinad, mida kasutame igapäevaselt: kohvimasin, köögikombain ja veekeetja; peidetumad on AirFryer ja mikrolaineahi, samuti kohviveski. Kõige alumisel korrusel on keraamilised vormid jms., mida üsna harva tarvis läheb.

Aga siiski armastan ma oma köögis ennekõike neid valitud detaile:)

Meie köögi saamislugu saad lugeda siit.

REMONDIHULLU NÕUANNE

  • Ära lepi vähemaga! Kui kohe kogu kööki oma maitse järgi ei saa sisustada, võta aega, kogu raha ja otsi kokku just need detailid, mis sulle meeldivad. Ära kuula pimesi “häid nõuandjaid”, kelle maitse võib sinu soovidest, vajadustest ja võimalustest oluliselt erineda. Teinekord surub köögitegija sulle oma mugavust silmas pidades peale kompromisslahendust – kui see sulle ikka ei sobi, ära nõustu. Firmasid on teisigi.
  • Pane paika liiklus! Tee endale väga selgeks ja pane kirja, kuidas sa köögis askeldad, kuhu ja kuidas liigud. Mida läheb tarvis igapäevaselt, mida vähem – nii saad tõesti rätsepaköögi, mis vastab täpselt su soovidele ja vajadustele.
  • Detailid, detailid, detailid! Mõtle, mida köögid vajad ja näha tahad. Mitte kõik ei pea olema hirmkallis: näiteks mõned väikesed asjad võid vabalt osta ka Ikeast vms. odavkaubamajadest. Aga kindlasti peavad köögis olema kvaliteetsed need asjad, mida kasutad igapäevaselt ja mis peavad palju taluma: näiteks köögi tööpind ja -tehnika.

3 Comments

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s