Linaseemneõli – tõhus kaalualandaja ja tervise turgutaja

Käsi püsti, kes unistab tugevast tervisest ja siredast figuurist? Kuidas see nali oligi, et meeste arvates mõlgub naistel kogu aeg meeles unelmate mees, kuigi TEGELIKULT unistame me hoopis sellest, et saaks kõike süüa, aga kaalus juurde võtmata:) Tegelt selleks on muidugi üks trikk olemas küll.

Linaseemneõli on õlidest kahtlemata tervisele kõige kasulikum, sisaldades hulganisti Omega 3 ja Omega 6 rasvhappeid. Need aktiveerivad seedimist, hoiavad kolesteroolitaseme madalal, vähendavad südamehaiguste riski ja on muidu südame-veresoonkonna tervisele toeks. Ja noh, kilod kaovad kõige selle juures veel nõndasamuti!

Väidetavalt peaks olema lausa nii, et kui võtta hommikuti 1 supilusikatäis linaseemneõli ja süüa mõistlikult – C-vitamiinirikas hommikusöök värske mahla ja marjadega kaerahelbepudruga, lõunaks D-vitamiini ja valgurikas lõunasöök, näiteks ahjus küpsenud hakklihapallid tomatikastme, köögiviljade ja keedukartuliga ja õhtuks näiteks kerge roheline salat köögiviljade ja kana või krevettidega, peaks 5 päevaga kaduma kuni 3 kilo!

Mina tõin oma naturaalse linaseemneõli Saksamaalt, Fläminger Genusslandi nimelisest talutootmisest, mis asub Berliinist mitte väga kaugel, Brandenburgis. Sealses väiketootmises valmib aga veel teisigi häid ja tervisele kasulikke tooteid, linaõli mõistagi on nende populaarseim toode..

Lisan seda vähehaaval (u 1 spl) praktiliselt kõigile toitudele: segan salatikastmesse, lisan mahlale, smuutile, jogurtile, kohupiimale, bruchettale vms. Maitset see ei muuda, aga tervisele annab sellise boosti ja kaalule niukse kicki, et ohhohhohooo! Just tõmbasin selga mantli, mida kandsin viimati 3 aastat tagasi, Istub nagu valatult!

Kui sa ei tea, mida head võiks linaseemneõliga teha, vaata näiteks neid pastinaagipätse mündi-jogurtikastmega. Või siis proovi neid kaht salatit, asenda osa õlikogusest linaseemneõliga.

NB! Kui lahti teed, hoia külmkapis, muidu läheb linaseemneõli hukka!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s