
See mõnus maius on nii lihtne valmistada, aga maitsev, kõhtu ei koorma ning võimaldab ära kasutada juba väga täpiliseks läinud banaanid – mida pruunim banaan, seda magusam kook! Samuti saab pätsikesesse panna sügavkülmamarju, sest ükskord on aeg sügavkülm tühjaks süüa:) Ei mingit jahu ega võid:)
Tarvis läheb:
U 300 gr kaerahelbeid
Kohvikoort
2 ülevalminud (täpilist) banaani
1 muna
Veidi agaavisiirupit
Külmutatud mustsõstraid
Šokolaadinööpe

Valmistamine: blenderda (blenderi või köögikombaini abiga) banaanid, kaerahelbed, muna, kohvikoor ning agaavisiirup selliseks ühtlaseks tummisemaks vedelaks tainaks – umbes nagu pudingu konsistents vms. Ehk siis mitte vesine, aga ka mitte paks tainas:)) Vala vormi või ahjuplaadile, torka sisse mustsõstrad ja mõned küpsetamiseks mõeldud šokolaadinööbid ning küpseta 180 kraadi juures u 45-50 min, kuni kenasti pruun ja läbinisti küpsenud. Lase jahtuda ja vormi klaasiga ümmargused pätsikesed.