Salarelv sääsehammustuste leevendamiseks

Suvi on täies hoos, kas pole! Päevane põrgukuumus annab öösel väheke järele – aga siis on nad platsis, need vereimejad sääsed:)

Remondihulluga on nii, et iseäranis meie maakodus sisemaal on minu veri sääskede menüüs ilmselgelt päeva lemmikuna üles tähendatud – mis omakorda tekitas olukorra, et pruukis mul vaid kaheks minutiks ilma keemiarelvata aeda astuda kui sääseparv ründas justkui kari “kõik hinnas” rootsi lauda passivaid vene turiste. Rebisid va tiivulised koivast tükke välja ja lendasid kase otsa neid sööma:)

Tulin linna, jalad üleni kuplas ja sügelesid like there’s no tomorrow. Määri millega tahes, küll apteegigeelide-kreemide või vana hea viinaga, ikka nägid koivad välja nagu illustratsioon õpikust “Haigused, mida ei soovi vaenlaselegi”. Ja seda lühikese rõivastuse hooajal!

Egas midagi, kui magada ei saa, guugelda, kõlab vana tõde – näiteks “mida teha kui sääsed on koiva auklikuks närinud”:) Ühel hetkel pakkus otsingumootor kreemide-geelide ja mingite vanarahvaõpetuste kõrval väikest seadet: Beureri sääsehammutuse leevendajat. Tark tarbija loeb enne ostu ka läbi kõik netist leitavad arvustused ja üllatavalt ei öelnud keegi midagi paha, kõik lausa kiitsid!

Tegemist on pisikese patareitoitel seadmega, mis tuleb asetada võimalikult kiirelt putukahammustuse kohale – seade kuumutab selle korraks ja kaovad sügelus ning punetus.

Ma muidugi ei tea, kuidas see lastel töötab (sest korraks läheb seade vastu nahka kuumaks), kuid täiskasvanud sääseohver aka siinkirjutaja sai sääsekupladest lahti. Superhea suvekaaslane, ei mingit kratsimist enam! Käin nüüd, salarelv käekotis ja katsugu nad mind naksata!

*Postitus sündis Remondihullu initsiatiivil, see vahendab reaalset isiklikku tarbijakogemust ja toodete eest tasus kirjutaja ise

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s