Jäätise asemel: külm mangomaius

Küllap igatsevad paljud teist suvel midagi magusat ampsata, aga jäätises ja muus suvemaguses peituvad kilokalorid teevad murelikuks, Õige ta on, egas inimene ei peagi suhkrut ja säilitusaineid näost sisse ajama, kui saab ka teisiti, kergemalt ja nii, et tervis ei kannata. Näiteks sega kokku kõigest kahest komponendist mõnus suvine külm maius, mis organismi liigselt ei koorma.

Külm mangomaius

Mango magusmahlane mekk veenab ilmselt kõiki magusamate puuviljade eelistajaid ning sestap on mango asendamatu magustaja. Rohke A ja C vitamiini sisaldus teeb sellest tervisesõbraliku valiku, mis aitab korrastada nii seedimist kui ka immuunsüsteemi, samuti hoiab madalal veresuhkru taseme.

Tarvis läheb:

Naturaalset mangopüreed

Türgi või kreeka jogurtit

Soovi korral magustajaks mett või agaavisiirupit

Valmistamine: blenderda jogurt mangopüreega, aga nii, et segu ei jääks väga vedel. Soovi korral võid lisada mett või agaavisiirupit. Vala segu vormidesse, lase sügavkülmas öö läbi seista ja asu nautima!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s