
Oh, ma armastan kausimagustoitusid mugida! Esiteks on need maru ilusad vaadata ja teiseks maitsevad maru hästi:) Kihilised tarretised ja kausikoogid, tiramisu, you name it, kõik mu lemmikud:) Sobivad suvel ja talvel jõululauale muidugi ka.

KODUSOLEMISE KAUSIKOOK
6le sööjale
Kausikoogi ehitus algab aluskihist ehk siis koogivundamendist:) Eriti hästi sobib selleks Kodusolemise sidruni-kookoskook. Tükelda see ja suru põhjale, kata marjakihiga – selleks sobivad hästi sügavkülmutatud vaarikad ja mustsõstrad, mida vähese suhkruga kuumutatud, et moodustuks vedelam mass, soovi korral võid ka püreestada või kasutada mõnd muud vedelamat, kuid mitte väga vesist hapukat püreed. Lisa aga sinna ka terveid marju otse sügavkülmast!
Olenevalt kausi suurusest võid kihte korrata, samuti lisada veidike vaniljekreemi. Pealmiseks kihiks on Kodusolemise kausikoogil vahukoore-toorjuustukreem ja krooniks suurepärased metsmaasikad E-sahvri varasalvest!
Kõik see valmib vähem kui veerand tunniga (sidruni-kookoskooki võib kodus igaks petteks ikka valmis olla ju:), sööd mõmisedes ja külalised kadestavad:)