Mis moes on: kodumood 2021 kevadel

Eksole, palun väga, Remondihullu kodublogi, aga millal on siin kodust/remondist/kodukujundusest midagi kirjutatud? Eks katsume seda viga kohe parandada, sirvime aga elamiskatalooge ja kaeme, mida kena kodu jaoks pakutakse!

Etteruttavalt olgu öeldud, et eriline rõõm tabab tänavu minusuguseid soojalembeseid Lõvisid – soojad loodustoonid, hele puit ja kollane värv on näiteks täiega moes:) Urradiurraaa!

Liivakarva looduslik

See rõõm on küll puhtalt elust endast, sest vähemalt viimased viis aastat olen mäletanud end teadvat et „soojad loodustoonid on moes“. Ühesõnaga liivakarva vaibad, beežid diivanid ja valge eri varjundid on in! Soojades toonides tuba lisab elamisse talve- ja lockdownikaamoses lausa hädavajalikku helgust ja kergust, nii et ajal, kui varbaid sooja liiva sisse puurida pole võimalik, võõpame vähemalt elutoa seinad sarnaseks. Ja elagu café au lait!

Ümar on vorm

Seda kordan ma endale enne pontšikute söömist:) Aga tegelikult on ümarad vormid kodukujunduses sel hooajal vägagi moes, mõjuvad pehmemalt ja mugavamalt ning feng shui spetside arvates pidid ka kodus rahustavad olema:) Nii et ümarlauavestlused alaku!

Hele puit

Naturaalne hele puit ning soojad loodustoonid on kahtlemata üks kodukujunduseuniversumis soositud õnnelik abielu. Niisiis on põhjust rõõmustada, sest naturaalne hele puit teeb sel hooajal võidukäiku.

Värvid: Kollane/hall, matt must ja värvirõõmus bauhaus

Dramaatilised sügavrohelised drapeeringud eest ära, elagu päike! Kollane on moes ja seda nii oma igavesti õnnestunud tangopartneri halliga ( säravkollane „Illuminating“ ja „Ultimate Grey“ hall on ka Pantone 2021 aasta värvid) kui ka julges bauhausi värvikombinatsioonis.

Ehk siis bauhausi (funktsioon tingib vormi; geomeetrilised kujundid, selgepiiriline vorm) klaar valge, kollane, sinine, punane ja must. Mõni matt must (see tähendab mõistagi, et läiketa) element võiks ka täitsa olla, näiteks vannitoalamp või segisti.

Fotod: kodusolemine.ee, Ikea, Pexels, Pixabay

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s