Tervislik vale-šokolaadivaht

Šokohoolikute (nagu siinkirjutaja) elu on ikka väga raske. Tahaks süüa magusat, aga paisud nagu õliaktsia ja kui sa ei taha just, et sind ühel päeval kraana tõstma hakkab, tuleb piiri pidada. Või leida mõni tervislikum alternatiiv.

Et banaanist ja avokaadost saab üsna lihtsa vaevaga magustoitu, on laialt teada. Remondihull toppis blenderisse veel muud head-paremat lisaks ja see tervislikuma poole peale kuuluv dessert viib tõesti keele alla. Ühtlasi saad ära kasutada juba ülevalminud, “täpilised” banaanid!

Tervislik vale-šokolaadivaht musta ploomi ja jogurtiga

Kahele sööjale

3 pehmet magusat kuivatatud musta ploomi (kivita)

1 söögiküps avokaado

1 küps banaan

1 sl mahedat maapähklivõid

1 sl kakaod

Törts mandlipiima

Näpuotsatäis kaneeli

Paar supilusikatäit kreeka jogurtit

Mett või agaavisiirupit

Valmistamine: pane blenderisse ploomid, banaan, maapähklivõi, kakao, kaneel ja vala peale törts mandlipiima. Blenderda segu siidjaks kreemiks ja jaga magustoidunõudesse. Säti mõlema portsu peale supilusikatäis kreeka jogurtit (ära koonerda, jaga lahke käega:) ning nirista see üle vedela mee või agaavisiirupiga. Soovi korral lisa sügavkülmast maitsvaid kodumaiseid marju ja naudi südametunnistuse piinadeta:))

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s