
Kookide puhul on mulle isiklikult alati olnud sümpaatsem kreemi ja marjade kui küpsetise osa. Eriti nukker on, kui kreemi ja muu pealt on kokku hoitud, näsi siis seda tuima krõbinat:)
Mis tähendab, et peab olema kook, kus on AINULT see parem osa ehk siis kreem. Aga mis on kook nagu iga teinegi: teie ees, daamid ja härrad, on Kodusolemise mokakook koorekohviga:)

Šokolaadine kohvikook jahu ja munadeta
4,5 dl koort või piima
5 spl kanget espressot
100 gr suhkrut
Näpuotsatäis soola
1 spl kakaopulbrit Meie Mark
100 gr tumedat šokolaadi
20 gr piimašokolaadi
35 gr želatiini
Valmistamine: Vala koor, espresso, vesi, suhkur ja sool kastrulisse ja kuumuta keskmisel tasasel kuumusel. Sega 4 tl vett kakaopulbriga nii, et tükki ei jääks ning lisa see kuumutatavale segule. Lisa šokolaad ning sega, kuna segu on ühtlane ja tahab keema minna – hoia segades 1-2 minutit. Sulata želatiin ja vala see šokolaadisegusse. Vala segu toidukilega vooderdatud vormi ja lase külmutuskapis korralikult ära taheneda. Enne serveerimist võid peale raputada kakaopulbrit. Serveeri vaniljekastme ja marjadega.