Šokolaadine kohvikook ilma jahu ja munadeta

Kookide puhul on mulle isiklikult alati olnud sümpaatsem kreemi ja marjade kui küpsetise osa. Eriti nukker on, kui kreemi ja muu pealt on kokku hoitud, näsi siis seda tuima krõbinat:)

Mis tähendab, et peab olema kook, kus on AINULT see parem osa ehk siis kreem. Aga mis on kook nagu iga teinegi: teie ees, daamid ja härrad, on Kodusolemise mokakook koorekohviga:)

Šokolaadine kohvikook jahu ja munadeta

Šokolaadine kohvikook jahu ja munadeta

4,5 dl koort või piima

5 spl kanget espressot

100 gr suhkrut

Näpuotsatäis soola

1 spl kakaopulbrit Meie Mark

100 gr tumedat šokolaadi

20 gr piimašokolaadi

35 gr želatiini

Valmistamine: Vala koor, espresso, vesi, suhkur ja sool kastrulisse ja kuumuta keskmisel tasasel kuumusel. Sega 4 tl vett kakaopulbriga nii, et tükki ei jääks ning lisa see kuumutatavale segule. Lisa šokolaad ning sega, kuna segu on ühtlane ja tahab keema minna – hoia segades 1-2 minutit. Sulata želatiin ja vala see šokolaadisegusse. Vala segu toidukilega vooderdatud vormi ja lase külmutuskapis korralikult ära taheneda. Enne serveerimist võid peale raputada kakaopulbrit. Serveeri vaniljekastme ja marjadega.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s