Uus veebruarikuus: kodusolemine.ee

Kindlasti märkasite, et Remondihullu jutupliiats vehib nüüd täiesti uuel aadressil: kodusolemine.ee. See, et blogil uus aadress, ei tähenda muud, kui et on eestimaalastele suupärasem – kui alguses plaanisin kodujutte suisa mitmes keeles kirja panna, jäi see ambitsioonikas plaan sinna, kuhu suur osa neist paratamatult jääb ehk et ajaloo pügikasti:)

Aga kodu- ja muude juttudega jätkame uue hooga:) Varsti kohe kirjutan, mida ma oma uues köögis kindlasti teisiti teeks ja palju lumelükkamine kaloreid kulutab:) Vahepeal lähen lükkan trepi eest lume ikka ära ka:))

*So long and thanks for all the fish!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s