Video: kas see lihtne nipp lööb tõesti söögiriistad taas särama?

Piduliku jõululaua katmise aeg on peagi taas käes, aga uhked serveerimiskahvlid ja – lusikad, nugadest kõnelemata konutasid kapinurgas. Need olid aja jooksul seistes lihtsalt nii koledaks läinud, et oleks piinlik olnud neid lauale panna.

“Sa pese neid kuuma vee ja soodaga. Pane alumiinimfoolium kaussi, lisa mõni lusikatäis soodat, kuuma vett ja lase mõni minut liguneda. Ja pärast hõõru pehme lapiga puhtaks,” õpetas ema. Ja kuna meie peres teavad kõik, et ema on targem kui kui kogu maailma Google, siis võtsin tüki fooliumi, katsin sellega eelnevalt suletud kraanikausi ja asusin õpetussõnu katsetama.

Enne pesu – päevinäinud serveerimislabidas ja noad

Serveerimisriistad ootavad vett

Trummipõrin: lõpptulemus

Mõned kohad jätavad soovida, aga igal juhul parem kui enne:))

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s