
Banaanidega kipub vähemalt mul küll minema tihipeale nii, et ostan rohkem kui ära jõuan süüa. Katsetamise tulemusena selgus, et mõletamat saab täitsa vahvasti kasutada – külma magustoidu (et mitte öelda: jäätise) sees:) Armsad pastelsed serveerimisvormid on pärit Koduekstrast.
Tervislik maasika-banaanimaius
Blenderda kolm banaani ja 15 värsket või sügavkülmututatud maasikat, vala segu jäätisevormidesse ning lase sügavkülmas mõned tunnid taheneda. Võta välja, lase veidi pehmeneda ja naudi!
Kodune šokolaadi semifreddo
Semifreddo on itaaliakeelne vaste igasugustele jahutatud magustoitudele ja neid on väga lihtne kodus ise teha. Blenderda 2 banaani ja 100 grammi sulatatud piimašokolaadi, soovi korral võid lisada supilusikatäie krõmpsuvat maapähklikreemi, peotäie šokolaadi- või pähklitükikesi. Vala segu jäätisevormidesse ning lase sügavkülmas mõned tunnid taheneda. Võta välja, lase veidi pehmeneda ja naudi!