Video: kuidas keraamiliste plaatide vuugid puhtaks saada?

Maailmas on mõned kodutööd, mida ma absoluutselt jä-les-tan, aga vaatamata korduvatele haledatele palvetele kõigi kõrgemate jõudude poole, ei kao need kuhugi.

Nüritööde edetabelit juhib keraamiliste plaatide vuukide puhastus. Mõistagi ei ole selles süüdistada kedagi muud kui seda lõusta, kes mulle peeglist vastu vahib: elutark äiapapa soovitas küll otsustada tumedama vuugi kasuks, aga no kuna ta vastas oli planeedi (võimalik ka, et kogu universumi) kõige targem inimene, siis sellest lõputust iseenese tarkusest teadsin ma ju kõige paremini, et vuuk võiks ikka hele olla. Mis tähendab, et need määrduvad hullumoodi (mai tea, kas kuskil meie kodus elab mingi eriti räpakas rääbis, kes vuukides püherdamas käib või oleme me ise parajad kakatajad, aga oma heledat väljanägemist on vuugid ikka kaotanud omajagu).

Novot. Nüüd ma siis roomangi küürakil põrandal, üritades neid ikka küürida. Õnneks on mul muidugi ka üks abiline: Kärcher SC2 aurupesurist olen varasemalt kribanud ka – sel on spetsiaalne väike otsik ja kuum aur aitab mustuse vuukidest välja tuua. Pluss asjaolu, et seda hullu kodukeemiat, mida niigi kõik kohad täis, kasutama ei pea – kõigest vesi, mis aurupesuris kuumaks läheb ja aurustub

Ma valetaks kui ütleks et phuuu, nüüd läheb ludinal. Eip, vuukide puhastus on aeganõudev ja tüütu ja üldse, plaatige põrand musta vuugiga.

Mulle on mõned inimesed kirjutanud, et nad tahaks näha, kuidas aurukas siis vuugivahed puhtamaks teeb. Vastu tulles oma lugejate soovidele klõpsisin eile põrandat puhastades ka väikese vidjoo:))

2 Comments

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s