Galeriisein vähem kui 5 euroga/Gallery Wall under 5 euro

Ausalt, ma olen mõne koha pealt ikka õudne kopikakoi. Lihtsalt kui mingid pisikesed asjad maksavad megaraha, siis hakkab nagu raskelt teenitud eurodest kahju,. Mikroettevõtja asi (ja ei, ma ei teeni blogiga midagi).

Galeriisein
Meie armastuse lugu

Kuigi vahepeal tõrjusid trendid fotod galeriiseinalt riiulile ja in on Suur Kunst, mitte väikestest kombineeritud galeriisein, siis mulle fotosein jätkuvalt meeldib (mis ei tähenda, et ka lõuendile kantud suurel gepardil poleks kodus oma koht). Mulle meeldib, kuidas armastust täis fotod multiplitseerivad kõiki häid tundeid.

Niisiis: galeriisein. Peale kahe kingitud fotoraami pidin ära minestama, kui hindu vaatasin: et siis nagu üks kõige harilikum must/ valge raam maksab umbes 7 eurot?! Etsy pakkus hallide fotoraamide komplekti….80 euroga.

Galeriisein
Meie armastuse lugu

No vabandust, südamerabandust, mul pole plaanis fotoraamide eest pea sada eurot välja käia. Ühendasin toidupoetreti sestap kaupluse Sõbralt Sõbrale väisamisega. Ja eksole, palun väga, kuus erinevas suuruses naturaalset puitraami maksid kokku 4 eurot. Vintage Chick müüs kriidivärvi kampaanias umbes 6 euroga, raamide halliksvärvimisele kulus ülivähe värvi, nii umbes 10 sendi eest. Puuduvad konksud jms kraamis Remondihullu abikaasa välja oma põhjatutest karpidest-kastidest ja there we go, palun, fotosein! Ah jaa, paberil fotod sain tasuta, kasutades ära millegiga kaasnenud Photopointi “100 tasuta pilti” pakkumist.

Remondihullu nõuanne:

Never ära alahinda teise ringi poode. Jah, seal lebab hunnik kräppi, mida tasuta kah ei tasu võtta, aga mõnikord võid ealt leida täitsa vajalikke ja ägedaid asju olematu hinnaga. Me like!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s