Aus ülestunnistus: mida ma reisilt ostan?

On käes aeg kõik ausalt ära rääkida, sest miks muidu te üldse peaks Remondihullu blogi lugema, kui siit puuduks mahlakad ülestunnistused, eks:) Niisiis: mida see kodukootud Shopping Queen oma reisidelt kaasa tarib?

Kodusilt
Kodusilt Andaluusiast/Toscanast: number Itaalist, nimi Hispaaniast:)

Üks pilt räägib rohkem kui tuhat sõna, eks. See on meie viimase reisi ja meie kõige esimese ühise, ühtlasi ka pulmareisi  kokkusaamine majaseinal: üks äraütlemata armas tervitus, mida nähes alati süda soojaks läheb!

Nagu te viitest aru saate, siis käib jutt kodust: ma nimelt olen viimased kümme aastat meenete asemel püüdnud tuua kaasa vahvaid (kodu)aksessuaare. No kamoon, miks ma peaksingi raha kulutama mingitele Eiffeli torni koopiatele made in china, kui sealtsamast kõrvalt täikalt on võimalik endale naeruväärse summa eest skoorida imearmas kohvitass (kahjuks läks mõned aasta pärast seda katki, aga oli mu südamele lähedal).

köögilaud
Need kollased toolipadjad õmbles üks eriti vahva mamma Siena pisikeses õmbluspoes:) Laudlina leidus Sardiinias.

Mulle meeldib neid asju vaadata, sulgeda silmad ja kohe hakkab jooksma film:  hämar, suve, puhaste linade ja sooja õhtu järele lõhnav  pisikene õmbluspood Siena vanalinna mingis eriti kauges sopis, rahvusvahelisi keeli mitte eriti valdav müüjanna ja tema mamma, nende vapustavalt armsate padjakatete autor, kes, nagu vaevaliselt aru saime, nõustus müüma neid ainult koos padjaga…kuidas me need siis oma niigi tuugalt täistopitud musta mini-Fiati surusime, nii et tagumisest aknast paistsid vaid kollased ruudud ja satsid…ohsedaelu:)

Need punasetäpilised pajakindad tõin Corfult (teisel pool on Corfu kassid) ja kahetsen siiani, et ei ostnud veel üht paari. Ent mis parata, tuleb tagasi minna:)

Kollane vaip on Cortonast, ühest käsitööpoekesest – seegi armas linn jäi me teele tol esmasel pulmareisil.

1509-2017-083910097164580101.jpeg
Nukuteater-kindad NYCst

Mitte alati ei tee ma mõistuspäraseid ja hästi läbi kaalutud sisseoste:))) Jalutades mööda Manhattanit (ja ilmselt ka ära eksides) paelus mu tähelepanu üks tilluke müüme-mida-iganes käsitööpood. Selle suurel aknal nad olidki – minu villaloomad-loomad. Pea kümme aastat üks muhe lelu, millega külla tulnud lapsi lõbustada ja koos lõbusate täiskasvanutega “Põhjamaa” videos osaleda:):)

Et mida ma oma 2017 reisidel tõin? Londoni kodu- ja aiafestivalil armusin Dybdahli botaanilistesse printidesse ja tõin kaks tükki kaasa ka. Sinine laudlina meenutab aga helesinist merd ja vananaistesuve Andaluusias:)

A mida te reisilt kaasa toote?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s