
Ahoi, sõbrad:) Väike vahe jäi blogimisse sisse, sest elada on ka vaja:))
Näiteks käisime oma kalliste pereliikmete pulmas. Erakordselt armsad inimesed ja imekaunis romantiline setting.
Pulmatrallile järgnes kohe ema sünnipäev, kus toidud telliti mõistagi Ktdecohome Cateringilt (tegemist on äärmiselt valiva ettevõtmisega, mis täidab ainult erilisi tellimusi).
No ja kuna telliti nii soe kui ka külm laud, desserdist kõnelemata, alustasin külmast. Üheltki mu peolaualat ei puudu seenesalat Remondihullu moodi, niisiis, ladies and gentlemen, proudly present:
Maailma parim seenesalat (according to me)
Tarvis läheb:
Värskeid kukeseeni või šampinjone
Soolatud seeni (nt riisikaid)
Küüslauku ja sibulat
Võid praadimiseks
Hapukoort
Tilli, peterselli, tüümiani vms ürte maitsestamiseks
Hapukoort
Vajadusel soola-pipart (NB! ole ettevaatlik, sest soolaseened iseenesest juba on soolased)
Tee nii:
Leota soolaseeni ööpäev, et nad kaotaksid liigse soolasuse. Hauta võis imepeenikeseks hakitud sibul ja küüslauk, lisa kukeseened/šampinjonid ja prae korralikult läbi. Jahuta. Haki seened pisikesteks tükkideks. Haki ürdid korralikult läbi ja sega salat hapukoorega kokku (enne kontrolli, kas soolaga on OK. Kui tarvis, lisa soola-pipart.) Serveeri näiteks leivalaastudel.
NB! Kui tahad, lisa ka majoneesi koorega pooleks. Meie pere lihtsalt majoneesi ei söö.