Aiaelu 2.0: meile saabus õuevoodi!/Chillin in the garden: outdoor swing bed

Ah poisid-plikad, tore on see elu, kui väljas pole hangesid ja ….no ühesõnaga, lõunaosariikidesse saabus suur suvi! Mis tähendas meile õues elamist alga. St Remondihull algas, mees vaatas läbi (jäätunud) klaasi ja näitas näpuga oimukohale:)) Just kiddin!

Terrassikesel näitab sooja kusagil +20 ligi, nii et vabalt võib õues chillida! Seda enam, et me saime õue kiikuva voodi!

Aiakiik-voodi

Ma olen alati arvanud, et kiikuda on vahva, ole sa siis 3 või 63. Eriti mõnus on pikutada ja kiikuda, mistap otsustas Remondihull, et terrassile PEAB saama kiik. Ja mitte liktsalt kiik, vaid kiik-voodi. Ja kui ma nägin sellise firma nagu Kodupuit üht tootefotot, siis teadsin, et kui mitte nemad, kes siis veel!

Kirjutasingi (Abikaasa julgustas; ta ilmselt ei uskunud, et keegi võib nii hullu idee töösse võtta) Kodupuidule oma ideest, panin kaasa paar sellist  näitlikku netifotot ja Gunnar kenasti sealt vastas ka, hästi kiiresti kusjuures. Et saavad ja teevad. Ja tegidki!!! Saate aru, tegid mu täieliku hulluse teoks ja tulid eile Virumaalt kohale ja panid üles ka. Mis oli iseenesest kunsttükk, sest meie aiake asub tihedalt teiste aedade süles, autoga sinna juurde ei saa ja kõik detailid tuleb tuua läbi kitsa terrassiukse. Aga Kodupuit on selline firma, nagu mulle tundub, et teevad võimatu ka teoks ja ise seejuures muudkui naeratavad ja on sõbralikud ja viisakad. Nii et megatore kogemus!

Aiakiik
Mõnus paik kohvi ja ajakirjade jaoks. Ma teen tööd.

Ausõna, see koht on õueeeluks lihtsalt loodud! Päike paistab, ja saad ennast koos läpakaga kerra tõmmata ja töötada ja samal ajal lamada. Kui tarvis, katab meie markiis selle ära ja liiga palju päikest kah peale ei paista. Vbl kunagi orgunnin mingid kardinad, et luua õuebaldahhiin. ja tulukesed. Tjah, inimesed oskavad elada!

Aiakiik
Mõnus paik õues töötegemiseks..

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s