Õueelu läheb edasi: chillin’ in the garden

Õueelu läheb järjest mõnusamaks: meie aiakiik-voodi sai katuse peale ning esimesed lilled istutatud!

Aiavoodi
Aiavoodi sai katuse

Ausõna, mul lihtsalt ei saa küllalt sellest erakordselt ägedast aiakiik-voodist, mille Kodupuit meie aeda tegi! See 3x 1.80 m lounge on igaljuhul Remondihullu selle suve meelispaigaks. Kuidas selle saamislugu oli, saad lugeda siit.

Kuigi alguses kui läbirääkimisi alustasime, oli katusest juttu, siis otsustasime aga ümber, et alguses katust ei pane, selgus igapäevaelus tõsiasi, et no oleks ikka vihmavarju tarvis küll – markiis päris kogu kiikvoodit ära ei kata.

Tehtud-mõeldud, läksime kõikvõimalikke kattematerjale pakkuvasse Proplastikusse ja hankisime sealt mingi ülishefi plastiku – oli suht kirvehinnaga, aga on löögi ja UV ja milleiganeskindel ja välja näeb nagu klaas. Lõigati parajaks, toodi koju ja Abikaasa pani nädalavahetusel paika nigu niuhti!

Nii et isegi miniaias (20m2) nagu meie oma võib ennast äraütlemata mõnusalt tunda. Istutasime mõned lilleksed ka ära, lootuses et tali jääb detsembrini taevasse, ja ühendasime õues vee ära. Eesti Murud käis ka omasätitud muru hooldamas, istutas mõned mättad juurde ja õhutas ja külvast uut, et vabastada meid murunärivast lumiseenest. Nii et meie poolest võib suvi nüüd tulla küll:)

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s