SUURIM VIGA, MILLE MA KODU RENOVEERIDES TEGIN/MY BIGGEST MISTAKE

home-decor

Inimesed teadupärast ei armasta oma vigadest rääkida. Remondihull on selles mõttes erand, et lubab lugejatel tema omadest õppida.

home-decor
Elutuba kõige värskemas ehk kodus nr.6. Taamal ümbertegemist nõudnud diivan.

Ma tahan kõike kohe, ja nüüd ja praegu ja veel parem, kui eile. Mis remondi puhul tähendab, et ma tellin ja ostan asjad valmis siis, kui kodu lõppresultaat eksisteerib ainult mu enda peas. Mis aga omakorda tähendab, et kellegi teise (näiteks ehitaja) peas on hoopis üks teine pilt, mille vastavus tegelikkusega on oluliselt suurem, kui sel minu unelmal. Aga mina, pilt peas, lähen kas päris või netipoodi, ja toon või tellin põmmdi! kapi. Või riiuli. Tumba. Ühe kasti, mis nägi välja nagu väike kirst ja andis mulle iga kord, kui tast möödusin, kergelt creepy tunde. Aga ausõna, kui ma seda netis nägin, tundus, et täiuslikust kodust ainult see veel puudubki..sellest, et aeda istutasin ma enda arust hunniku lilli, millest näiteks üks põõsaks ja mõned teised pagan teab veel milleks osutusid, ma üldse ei räägi. Üldse.

home-decor
Täispuidust riiuli ostsin enne remondi valmimist. See oli viga.

Hiljem muidugi selgub, et minu peas olnud pildil pole reaalsusega väga palju ühist ning nii jäävadki asjad üle. Või siis õnneks liiguvad teisele ringile, nagu juhtus  pildil asuva riiuliga. Minu koju, päriskoju, sellesse, mis reaalselt ka eksisteerib, see paraku enam ei sobinud.

REMONDIHULLU NÕUANNE:

ära osta ega telli mitte midagi enne, kui remont on täielikult valmis. Ei värve, mööblit, kardinaid, väiksematest sisustuselemntidest rääkimata. Võta kodu vastu “valge karbina” ja alles siis hakka seda täis planeerima.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s