Video: parim suvine köögiabiline ever

Tihti küll seda ei juhtu, kuid mõnikord siiski on nii, et ka Eestimaa suves tõuseb temperatuuripügal üle 30 plusskraadi. Mida inimene siis kõige enam igatseb? Õigus, jahutust!

Kui ma kunagi arvasin, et Eestis saab ilma konditsioneerita vabalt läbi, siis tegelt – ma eksisin. Konditsioneeritud toas, eriti päikesepoolses ja teisel korrusel, on meie kodus ikka megamõnus magada. Muidugi ei lase me konditsioneeril 24/7 unnata, vaid jahutame magamistoa enne magamaminekut maha.

Aga ma tahtsin hoopis maailmaga jagada üht teist suvist jahutajat, mille mu arvas abikaasa mulle möödunud aastal sünnipäevaks kinkis. Teades, milline jahejookide fänn ma olen ja nähes mind läbi aastate igatmoodi jääd purustamas (muuhulgas ka käterätikus ja lihahaamriga, pärast mida tekkis tal suur mure nii mu käpakeste kui köögi tööpinna tervise pärast), saabus meie ellu sünnipäevakingina Beteci jääpurustaja.

Kuigi suvi ei kesta igavesti, on jääpurustaja ülimalt mõnus köögiabiline just sellistele pikajoogisõpradele nagu yours truly, aga ka lastele läks kodustehtud rabarberilimonaad just nimelt purustatud jääga maru hästi peale. Mulle meeldib ka see, et jäätükid jäävad ka paraja suurusega, mitte ei jahvatata valget lund – ainult et näiteks poest toodud jää kipub hirmsasti suurde klompi kiskuma, see tuleb enne masinasse panekut ikka mõistlikeks kuubikuteks eraldada. Kõik käib kiirelt – paar minutit, ja võid jää klaasidesse sättida.

Nii ma siis istun siin ja naudin, koduaeda ehitatud kiikuval õuevoodil, alkoholivaba Virgin Mojito käes ja unistan, et terve suvi on õues ka õhtul vähemalt 23. Plusskraadi, mõistagi:)

*Postitus sündis Remondihullu initsiatiivil, see vahendab reaalset tarbijakogemust ja toodete eest tasus kirjutaja ise (või noh, abikaasa sünnipäevakingituse näol. Aga ta ei müü kodumasinaid:).

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s