Koroona-ajastu parim kodu-ost

Mõnes teises postituses pajatan heas ja paremast, mida meile koroona-ajastul kodutrepile toodi, ent täna tahan rääkida oma viimase aja parimast kodu heaks sooritatud ostust.

Juba tükk aega oli Remondihull otsinud taolist rulood, mida annaks paigaldada klaasile ja mis käiks mõlemat pidi kokku (ehk siis kataks vastavalt vajadusele akna ülemist või alumist osa, aga ka kogu akent). Olin veebis vaadanud, aga suur osa ruloosid meenutas büroohoone aknakatteid, mida oma koju küll ei ostaks. Suur osa kodulehti oli koostatud tarbija seisukohast vaadates täiesti asjatundmatult, pakkudes pildiraamatut ja kirjakasti. No kellel on tänapäeval aega veeta tunde oma väärtuslikust elust pakkumisi oodates?! Nõup. Kuni ühel surfamispärastlõunal sattusin Rulo kodulehele – palun väga, igasugu voldikkardinad, täpselt sellised, nagu meil tarvis.

Ei, me ei seisnud selleks kusagil järjekorras, vaid tellisime
need Rulo.ee vahendusel väga lihtsalt – kõik vormid on kodulehel väljas, mõõda ja telli, palun väga! Kõik see võttis reaalselt koos mõõtmisega aega vast pool tundi.

Oleme just majanduslanguse kontekstis võtnud nõuks toetada Eesti ettevõtteid ja Rulo.ee tegutseb Savernas, nii et igatepidi Eesti asja toetus:) Rulood jõudsid kulleriga kohale kenasti ja kiirelt ning kuigi olime alguses arvanud, et vaja läheb ka firma paigaldaja abi, sai Remondihullu abikaasa (kes kodustes parandustöödes kogenud) selle paigaldusega 1-2-3 hakkama.

Me tellisime pimendavad topeltrulood, nii magamistuppa kui kööki. Eriti magamistoas oli minu jaoks oluline, et oleks piisavalt hämar – senine harilik ruloo jäi seinast kaugemale ja päike, mis terve päeva magamistuppa paistab, säratas suviti täiega. Rulo.ee voldikkardin katab akna kenasti ära ja kõik on hämar. Vajadusel saab teda ühes või teises suunas liigutada ka, voldikkardin käib kergelt ja ei pea mingist tüütust nöörist sikutama.

Köögis oli kõige olulisem see, et rulood saaks tõmmata alt üles – kuna naabermaja on suhteliselt lähedal, siis tundus, et võiks ikka mingi inimesekõrgune kate akna ees olla, samas mulle meeldiks, kui kohe hommikul jaguks loomulikku valgust. Kahes suunas volditav kardin on siin ideaalne lahendus!

Ruloo köögis1

Suhtlus Rulo.ee tiimiga oli sõbralik ning sujus tõrgeteta, nii et igati positiivne kodu-ostu kogemus sel koroona-ajastul:)

*Postitus sündis Remondihullu initsiatiivil, see vahendab reaalset tarbijakogemust ja toodete eest tasus kirjutaja ise.

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s