5 head põhjust, miks kanda musta värvi rõivaid

Minu garderoobis domineerivad juba kaks aastakümmet musta värvi rõivad. Ausalt, ma isegi ei mäleta, millal ma ostsin mingit muud värvi pikad püksid või seeliku! Või kui, siis kombineerin ma näiteks värvilisi capri-pükse musta topi või tuunikaga. Väikesi musti kleite leidub mu kapis leidub vähemalt kümnes eri pikkuses ja tegumoes. Nii et must on minu värv. Miks?

mina1

1. Mõjub alati šikilt

Suht võimatu on musta värvi rõivastusega täiesti mööda panna. Must pole ju iseenesest tegelikult värv, näitab pigem värvi puudumist, kuid näiteks elegantset väikest musta kleiti kandes on raske moepolitseile vahele jääda:) Aga muidugi käib jutt kvaliteetsest musta värvi rõivast, mitte mingist kulunud türbist, mille koht on teadagi kus:)

2.  Toonitab siluetti ja teeb saledamaks

Liivakellafiguurile nagu mul on must nagu loodud:)

3.  Lihtne puhtana hoida

Ma ei tea kuidas teil, aga mina olen kohati koba:) Ja kuidas mõjuvad plekid valgel pluusil, teab ilmselt igaüks:)

4. Aksessuaarid pääsevad mõjule

Kaunid siidrätid, ehted, kuld, metallik – kõik aksessuaarid pääsevad musta rõivastuse juures mõjule. Rohkem polegi vaja kui üks kullakarva käekott, et kõik pilgud pöörduks:)

5. Sellega annab kõike kombineerida

Üldiselt ei soovitata rõivastuse puhul üle kolme värvi korraga kasutada ja üks võiks neist olla neutraalne toon: must, sinine, kaamelikarva/nahavärvi või valge. Must annab võimaluse mustritele, lõigetele, huvitavatele detailidele – igati armastusväärne!

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s