
Peagi on käes see aeg aastast, kus me andume naudingutele: kamina ees mõnuledes ihaldame suhu pista midagi maitsemeeli paitavat. Kõige parem, kui seda saab teha koos kallimaga!
Vanilje-šokolaadikreem rummi-šokolaadilikööri ja kamavahuga
- Kõigepealt valmista vaniljekreem. KTDecohome’i videoõpetuse leiad siit!
- Sulata vesivannil 100 gr tumedat šokolaadi
- Sega šokolaadi hulka u 70 ml rummi-šokolaadilikööri
- Kolmveerand pakki DR Oetker Gold extra želatiini (pakk 10gr). Sulata želatiin.
- Sega kokku vaniljekreem, likööriga šokolaadisegu ja sulatatud želatiin, vala vormidesse ja tõsta külma tarretuma
- Klopi vahukoor korralikult kõvaks vahuks, lisa supilusikatäis Kreeka jogurtit ja tunde järgi sorts Urvaste kama. Klopi kõik vahuks.
- Võta külmkapist tarretunud kreem, kaunista vahutupsude ja granaatõunaseemnetega.