Koduhäkk: kuidas Remondihullu köök 21. sajandisse liikus

Ühel päeval jõudsin ma kurvale tõdemusele: mu koduköögis toretseb riiulitäis kokaraamatud, mida ma iialgi ei kasuta. Selle asemel PEAB köögis olema käepärast nutifon, et vajalikke retsepte otsida. Ja mõistsin, et käes on aeg köök 21. sajandisse liigutada.

Ärge saage must valesti aru: meil on suur, tuhandetesse köidetesse ulatuv koduraamatukogu, aga kokaraamatud…need on kaunid ja armsad, aga kuidagi tuleb online niipalju uut ja huvitavat toiduinfot peale, et…..Välja arvatud jutu-toiduraamatud, mis on tegelikult mu lemmikud ja kirjanduse riiulites olulisel kohal(nagu näiteks kirjutab MerMer kodurestorani pererahvas Jaan & Merrit Kiho). Lihtsalt ma eelistan lugu retseptile, nii lihtne see ongi.

Küll aga ei meeldinud nuti-mulle, kuidas toidutegemise ajal juhtus nutifoniga igasugu asju: küll sai ekraan pudruseks, ei leidnud seda õigel ajal üles, aku oli tühi ja nii edasi. Ja oi kuidas isutasid igasugu tööpindadesse integreeritud ekraanid ja muu targa maja kraam! Aga kuna mul polnud plaanis tööpinda viiendat korda vahetada ega ka raha niipalju, et osta tuhandeid maksev integreeritud ekraanisüsteem, pidin välja mõtlema lihtsa ja odava häki.

Ja välja mõtlesin! Ostsin Kaup24st ühe odava tahvli (42 EUR) ja Amazonist tugeva kahepoolse teibiga kinnituse (14 EUR) ning kinnitasin selle kapiuksele silmade kõrgusele. Tahvel pole väga suur ning on piisavalt kerge, et ust liigutada. Tahvel köögisTahvel köögisTahvel köögis

Plaanin osadest kokaraamatutest ka loobuda, nii et blogilugejad, teil on hea võimalus saada endale kokaraamatuid, juhul kui huvi peaks olema:) Retseptikogude asemel võtsid riiulil koha sisse köögikombaini osad ja muu lahtine kraam, mis muidu kaduma kippus. Kuidas meeldib?

Köögiriiul

Kes meie köögi sünnilugu pikalt lugeda tahab, siis see on siin.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s