Jõulukaunistused kodus: kuidas meie tegime?

Ma pean kohe alguses ütlema, et ma pole väga kunagi eriti temaatilisi kaunistusi fännanud. Mulle meeldib ajatu elegants, millest ei tüdine. Nii et jõulukella helinal kandu kokku taguvad päkapikud jäävad minust poodi maha:)

Ma pigem üritan ära kasutada asju, mis mul juba on.  Nagu siin:

 

Aga no mõistagi midagi ekstraspetsiaalset on iga jõulu ajal ka. Nii näiteks kingiti mulle selleks jõuluks Perfect Home’i kandelaaber ja kuigi varem polnud ma selle ostmisele mõelnud ega ka väga ette kujutanud, kuidas see meie kodus välja näeks, siis selgus, et see sobib meie põhjamaiselt romantilise kodu õhustikuga suurepäraselt.

Elegantne kandelaaber Perfect Home'i jõulukollektsioonist

Üldse on Perfect Home’i valikus kõiksugu kaunist kraami, minge tsekake ise.

Nagu näha võluvad mind halli ja valge, aga ka sinise erinevad varjundid. Otsustasin ka jõuluvärvides samasse skaalasse jääda, lisades vaid elusloodust, sekka hõbedasi noote. Kuna ma vidinaid eriti ei armasta, panustasime ka patjadele: halli diivanit elavdavad sinisekirju, aga ka punased ja kuldsed padjad.

 

Väga kalliks seekordsed jõulud ei läinud: hea hinnaga (alla 10 EUR) valguspallid leidsin Lätist, nuluoksad anti aitäh eest Hortesest. Hõbedased ehted ja kandik on ka Hortesest pärit, kett mingit varasemast jõulust. Padjakatted H&M Home’ist.

Remondihull soovitab: pea kaunistustega piiri ja vähem on alati rohkem!

Niisiis igati soodne ja moodne jõul. mis muud kui et joy to the world! Kallistused ja kaunist jõuluaega!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s