Kingakapp 100 euroga/Glam Shoe Cabinet for 100 EUR

Kes mu Facebooki  jälgib, see teab, et juba paar kuud käivad Remondihullu kodus kingakapi otsingud. Niisuguse kapi, kuhu mahuks korraga enamvähem kõik jalanõud.

Mind ajas  juba tükk aega närvi, et kingade otsinguil tuli sukenduda garderoobi, pakkida välja lugematu hulk karpe ja alustada seal surfamist. Ma tahtsin, et kõik kingad oleks esikus KOHE näha ja ma saaks jooksvalt valida, mida hommikul jalga panna tahan. MUL OLI TARVIS KINGAKAPPI!

Meie väike esikunurk oli 78 cm lai ja 2.60 kõrge. Mis tähendas, et tuli hakata küsima pakkumisi kohalikelt Lõuna-Eesti mööblimeistritelt.

Esime pakkumine tuli KÕIGEST paari nädalaga ja koos käibemaksuga maksnuks meie kapikene pea 1500 EUR. Ütleme nii, et ma olen näinud köögimööblit, mis maksab samapalju ja mis selle kapi nii kalliks ajas, ei mõista ma tänini. Aga vbl plaaniti valada küljed puhtast kullast, sel juhul on mõistagi teine lugu:)

Järgmised firmad tegid pakkumised, mis jäid sinna 800-1000 euro vahele. Saate aru, tuhat eurot viie riiuliga nurgakapi eest! Eestis on kohti, kus korterid maksavad vähem…

Otsustasin, et nad võivad mujalt lolli otsida ja ma ei kavatse kindlasti kingakapile üle paarisaja euro kulutada. Lisaks peab kapp nägema välja stiilne ja sobima meie esikumööbliga. Ahjaa, seda ma pole rääkinudki, et meil on uus esik:

Esikumööbel
Villink-sarja esik, Skano

Väga praktiline, täispuidust, kasti saab panna kummikud, spordijalanõud jms. Ühtlasi on kast pingi eest.

Kingakapp oli aga esikus ikka puudu. Aga nagu ikka, jäi juhuslikult näppu Eesti kõige toredama sisekujundaja Katariina Kalda (Home for Soul) moejutt, et klaasist ustega kapid/ vitriinid on tõusev trend, ka garderoobis. No vot! Hakkasin otsima ja leidsingu ühe kingakapi, mis mind võlus.

posh-stylish-cabinet-storage-for-shoes
Selline kingakapp inspireeris mind!

Aga nagu öeldud, ruumi oli vähe ma mingeid megasummasid ma kulutada ei plaaninud. Villink sarjas oli superkena vitriin, ainult et suur. Ja siis trehvasin Ikeas vaatama Billy raamatukappi, mis põhimõtteliselt oli just selline vitriin, sobivate mõõtudega ja kõik! Ja maksis (trummipõrin) Soome poes 99 EUR!

Kohale tõi vägagi mõistliku tasu eest ja kõigest paari päevaga Mebstore (keda olen paljudele ka soovitanud). Aga noh, varsti hakkame ju kõik nagunii Riia lähedal Ikeas käima, loe siit!

Vbl kui hästi läheb, saame peagi kappi ka valgustuse:)

Kingakapid
Kingakapid: fotol vasakul minu oma, paremal netist leitud eeskuju.

 

Kuidas meeldib?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s